Vaartocht

Vaartochten

De Loosdrechtse plassen zijn in de 14e eeuw ontstaan. Het water is ontzettend schoon, omdat nergens op de plassen een riool uitmond. Zeker bij warm weer is dat een groot voordeel, want als op andere plaatsen in Nederland het natuurwater wordt afgekeurd door bijvoorbeeld blauwalg, is het in de Loosdrechtse plassen nog steeds heerlijk zwemmen. Via de plassen kan je de Kalverstraat in varen waar prachtige zomerhuizen staan.

De rondvaart die je bij ons maakt is vanaf Loosdrecht via de Mijndense sluis in Loenen, de Vecht op, langs de mooiste vrouwengevangenis van Nederland “de Koning Willem III kazerne” in Nieuwersluis richting Breukelen.

De Vecht stroomt door zeven parels van dorpen. Elk met een eigen sfeer, maar allemaal even bijzonder. Het is hier goed toeven langs de oevers van het water, waar buitenplaatsen, kastelen en prachtige theehuizen staan.

Tijdens deze 3,5 uur durende rondvaart passeren we een aantal zeer mooie buitenplaatsen zoals Sterreschans, Rupelmonde en Over-Holland en vele monumentale theekoepels. Indien je de gehele dag wenst te varen kun je eventueel heerlijk lunchen bij een restaurant of desgewenst bij ons aan boord.

Groeps-arrangementen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een groepsuitje in het Gooi? Bij Kapitein met sloep bieden wij diverse groepsarrangementen aan! Onze programma’s zijn zeer afwisselend en worden vaak gecombineerd met activiteiten rondom en in Loosdrecht. Bij ons ben jij dus aan het juiste adres voor een geslaagd dagje uit voor groepen van 10 tot 50 personen!

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein