Boot huren babyshower Loosdrecht

Wilt u een boot huren voor een babyshower in Loosdrecht?
Onze luxe sloepen zijn op zichzelf al sfeervol ingericht, maar lenen zich ook nog eens uitstekend om prachtig versierd te worden. Wat is immers een babyshower zonder ballonnen? Tevens is het mogelijk om verschillende soorten catering aan boord te verzorgen. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen hapjes meenemen aan boord, maar is het ook mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen.

Babyshower versiering
Weten we al of het een jongetje of een meisje wordt? Dan vragen we natuurlijk of de keuken ook met roze of blauw thema kan werken. Ook aan de drankjes is natuurlijk gedacht. Alcoholvrij voor de ‘mom-to-be’, bubbels voor de rest!
Een babyshower hoort natuurlijk een onvergetelijk moment te zijn tijdens de voorbereiding op de grote dag. Behoorlijk wat organisatiestress, wanneer je alles soepeltjes moet laten verlopen! Hoe fijn zou het zijn, wanneer je zelf nergens meer aan hoeft te denken? Wij nemen met liefde alle zorgen uit handen, zodat jullie heerlijk samen kunnen genieten van de feestelijke ochtend, middag of avond! Qua tijden zijn wij natuurlijk geheel flexibel.

Een babyshower bij Kapitein met sloep kan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

Reserveer hier je sloep met kapitein.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein