De Sloepen

De Sloepen

Grote stalen redingssloep, met de afmeting 8x 2.5 meter voor alle gelegenheden zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of vriendengroep enz, bij Kapitein met sloep hebben wij altijd een leuk en passend vaararrangement!

Luxe Tender met de afmeting 7.5x 2.5 meter voor alle gelegenheden zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of vriendengroep enz, bij Sloep met kapitein hebben wij altijd een leuk en passend vaararrangement!

Groeps-arrangementen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een groepsuitje in het Gooi? Bij Kapitein met sloep bieden wij diverse groepsarrangementen aan! Onze programma’s zijn zeer afwisselend en worden vaak gecombineerd met activiteiten rondom en in Loosdrecht. Bij ons ben jij dus aan het juiste adres voor een geslaagd dagje uit voor groepen van 10 tot 50 personen!

Lunch, Diner, Borrel & Bites

Bij elke vaartocht kan je kiezen voor één van onze Lunch, Diner en/of Borrel & Bite arrangementen.

Meer weten over onze Borrel & Bite arrangementen en culinair genieten aan boord? Wij bieden u de beste arrangementen aan in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants en traiteurs uit de omgeving. Klik hier voor meer informatie.

Suppen in Loosdrecht

Ook kunt u tijdens de vaart indien gewenst gebruik maken van onze sup boarden.

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein