Bedrijfsuitjes Team Building

Bedrijfsuitjes Team Building

 

 

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsuitje, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Op zoek naar een leuke activiteit voor een groepsuitje in het Gooi? Bij Kapitein met sloep bieden wij diverse groepsarrangementen aan! Onze programma’s zijn zeer afwisselend en worden vaak gecombineerd met activiteiten rondom en in Loosdrecht. Bij ons ben jij dus aan het juiste adres voor een geslaagd dagje uit voor groepen van 2 tot 50 personen!
Hoe beter het team, hoe beter het werk. Daarom is het belangrijk dat u en uw collega’s elkaar goed leren kennen. Dat maakt het contact op de werkvloer – en soms daarbuiten – een stuk leuker.

Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein