Boot huren Marina Lounge Loosdrecht

Flether hotel Marina Lounge bieden u een unieke overnachting aan de Loosdrechtseplassen in combinatie met een schitterende vaart op een van de luxe sloepen van Kapitein met sloep en Sloep met Kapitein. Stap aan boord en bekijk de zonsondergang vanaf het water, Ervaar de magie van de loosdrechtseplassen, en de schitterende natuur. 

Ga mee op avontuur en geniet van een prachtige boottocht met kapitein. 

U kunt onderweg de schoonheid van het plassen bewonderen. Iets lekkers voor of tijdens het varen?

Wil je hapje en drankje mee voor onderweg? Ook dat kan bij Fletcher! Zo kun je bijvoorbeeld een goedgevulde picknicktas of borrelmand reserveren. Of vraag naar de mogelijkheden om te lunchen of te dineren op de boot.

Een luxe sloep met Kapitein reserveren?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een een luxe sloep huren? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons op. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

 

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein