plattegrond van een boot. Boot huren Loosdrecht

Boot huren Loosdrecht

Op zoek naar een vaartuig om te charteren?

Een boot huren in Loosdrecht, voor een dag optimale ontspanning! Bij kapitein met sloep is dit mogelijk! Wij verhuren diverse luxe sloepen en boten voor uw dagje uit op het water. Op de pagina De sloepen kun je meer lezen over welke boten wij tot onze beschikking hebben.

Je kunt bij ons een boot huren met uw eigen kapitein. Ga dus lekker achterover zitten en laat je rondvaren over de Loosdrechtse plassen of de Vecht. Zo kan jij genieten van alles om je heen, met een drankje en hapje. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wil je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. 

De rondvaart die je bij ons maakt is vanaf Loosdrecht. Doordat de kapitein voor je vaart kan iedereen echt genieten van elkaar tijdens het uitje.

 

Arrangementen tijdens het boot huren.

Bij elke vaartocht kan je kiezen voor één van onze Borrel & Bite arrangementen. Wij bieden verschillende arrangementen aan, waarbij u een complete dag op het water kunt beleven. Op onze pagina Lunch/Diner kunt u meer lezen over de mogelijkheden. Voor bootverhuur met schipper bent u verzekerd van een heerlijke dag op het water. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

 Bij Kapitein met sloep bieden wij ook diverse groepsarrangementen aan! Onze programma’s zijn zeer afwisselend en worden vaak gecombineerd met activiteiten rondom en in Loosdrecht.

Like ons ook op facebook,volg onze instagram pagina of bekijk op youtube ons promotiefilmpje om een indruk te krijgen over Kapitein met Sloep en Sloep met Kapitein.

Reserveer hier je sloep met kapitein, bel 06 30 1991 22 of mail naar info@kapiteinmetsloep.nl voor meer informatie.