Culinair eten op het water

Culinair eten op het water

 

 

Bij elke vaartocht kan je kiezen voor één van onze Borrel & Bite arrangementen.
Meer weten over onze Borrel & Bite arrangementen en culinair genieten aan boord?
Wij bieden u de beste arrangementen aan in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants en traiteurs uit de omgeving.
Beleef het veelzijdige en mooie Loosdrecht, de Vecht en haar plassen vanaf het water. Heerlijk varen en genieten van de culinaire gerechten en dranken. Onze schippers varen u naar de mooiste plekjes, terwijl onze gastvrouw u bedient. Geniet van het verrassende eten, de wijn en het uitzicht.
Diner eens in een unieke (vaar) omgeving, bijvoorbeeld bij zonsondergang midden op de Loosdrechtse Plassen. Tussen de rietkragen van het natuurgebied of op de mooiste terrassen aan het water. Ook is het mogelijk om het voor-, hoofd- en nagerecht te nuttigen op verschillende locaties. Of geniet van een barbecue of catering aan boord! Wij bieden al arrangementen aan vanaf €15,- per persoon.

 

Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

 

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein