Gondelvaart Loosdrecht sloepentocht lichtjesavond

Gondelvaart Loosdrecht sloepentocht lichtjesavond

Sloepentocht in Loosdrecht! Al jaren is de Sloepentocht dé on-officiële start van de zomervakantie. Varen, muziek, gezelligheid, proeverijen, hapjes, feest, mooie natuur, dat wilt u niet missen. Kapitein met Sloep en Sloep met Kapitein zijn gespecialiseerd in het aanbieden van boottochten met luxe sloepen en party boten overdekt tot 50 personen.
Ben jij ook van plan om met vrienden, familie of collega’s een dagje naar Loosdrecht te gaan en zoek je nog een leuke activiteit voor een grote of kleine groep? Kies dan voor Kapitein met Sloep om de Loosdrechtseplassen te ontdekken.

 

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein