Heerlijk dagje uit op het water

Heerlijk dagje uit op het water

 

 

Heeft u zin om een heerlijkdagje uit te gaan op het water? Dan bent u bij Sloep met kapitein aan het juiste adres. Wij nemen u mee op een van onze schitterende luxe sloepen voor een onvergetelijk dagje uit. Wij verzorgen voor u en uw vrienden of familie een sfeervolle en comfortabele rondvaart in een mooie omgeving, zoals de Loosdrechtse Plassen of de Vecht.
Dagje uit voor iedereen! Voor jong en oud is een rondvaart bij ons een aanrader. Voor elk gezelschap hebben wij een passend arrangement. Bent u met een grotere groep? Dan is catering ook mogelijk, want bij een dagje uit kan dit natuurlijk niet ontbreken. We hebben verschillende arrangementen die u ook zelf kan samenstellen. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

 

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein