Partyboat DJ boot Discoboot

Partyboat DJ boot Discoboot

 

 

Dansen op het water onmogelijk? Nee hoor, het kan echt op de Loosdrechtse Plassen! Een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of zomaar? Elke reden is een goede reden voor de discoboot van Puur* Utrecht. Ons vriendelijk personeel zorgt voor volle glazen en lekkere hapjes en de DJ draait jouw favoriete hits. Of je nu wilt swingen op klassiekers uit de jaren ’80 of de polonaise wilt lopen: het kan allemaal!
Kies een datum en tijd, wij regelen de rest! De boot ligt op de afgesproken plek klaar in Loosdrecht. Aan boord zorgen we dat er niets ontbreekt. De schipper laat je de mooiste hoeken van de Loosdrechtse plassen zien. De DJ heeft zijn playlist al klaar, dus je kunt meteen los. De bar is de hele avond geopend voor een lekker biertje, wijntje of glas fris. Je kunt dit arrangement makkelijk uitbreiden met hapjes, een lopend buffet of entertainment aan boord. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen graag voor een mooie avond! Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

 

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein