Romantische varen romantiek op het water

Romantische varen romantiek op het water

 

 

Zin in wat quality time met je geliefde? Ga dan samen het water op en geniet van elkaar, de omgeving en lekkere hapjes en drankjes.
Leg je geliefde in de watten op onze liefdesboot, voor jouw partner, of misschien wel toekomstige partner. Geniet van een romantische trip waarin jullie optimaal kunnen genieten of reserveer een uniek huwelijksaanzoek. De liefde spat van onze romantische vaartocht af.
Zin om even te genieten met z’n tweeën? Dit arrangement is ideaal voor een datenight of een geweldig jubileum.
Voor een romantische vaartocht over de Vecht of Loosdrechtseplassen bieden wij u een exclusief arrangement, om met uw geliefde te varen.
Stap aan boord, ontkurk de bubbels, toost en geniet samen van een heerlijke en romantische vaartocht over de Vecht op een van onze prachtige luxe sloepen. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein