Rondvaart, Kortenhoef, Vecht, Loosdrecht

Rondvaart, Kortenhoef, Vecht, Loosdrecht

 

 

Rondvaarten en feesten over de Vecht, de Loosdrechtse plassen, de Vinkeveense Plassen en het Markermeer kunt u boeken bij kapitein met sloep, Kortenhoef, Vinkeveen, Weesp en Muiden.
Plan met ons uw rondvaart en geniet van een heerlijke dag op het water in een lounge boat, sloep, salonboot of partyboot. Uw vaartocht kan beginnen vanaf Loosdrecht, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Muiden en Vinkeveen. Op uw privé rondvaart kunt u gebruik maken van een een lunch, Picknick aan boord of op een eiland ,High Tea, BBQ aan boord of op een eiland of een heerlijk Menu vier gangen menu.
Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein