Rondvaartboot – Salonboot huren

Rondvaartboot – Salonboot huren

 

 

Loosdrecht, het Venetië van het Noorden, is ontzettend betoverend .
Als je met een boot op de Loosdrechtse plassen vaart, zie je steeds weer iets nieuws. Je kijkt je ogen uit. Zowel toeristen als locals vinden het dan ook heerlijk om een boot te huren voor een uitje – maar wist je dat er ook een meer luxe manier is om Loosdrecht per water te verkennen? Bij kapitein met sloep kun je namelijk een rondvaartboot – salonboot huren met schipper.
Bovendien kun je een rondvaartboot huren met allerlei soorten catering, van een BBQ buffet tot een gezellige Borrel cruise. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

 

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein