The Antonia Loungeboat – Antonia Loungeboat

The Antonia Loungeboat – Antonia Loungeboat Loosdrecht

The Antonia is een high-end en uiterst comfortabele boot. Robuust en imposant aan de buitenkant, warm en luxe aan de binnenkant. The Antonia met passie ontworpen en voorzien van alle luxe die je je maar kunt wensen. Zij is duurzaam gebouwd, van aluminium en 100% elektrisch. The Antonia heeft een schaalbare indeling tot 45 personen, luxe bar met Biertap, Vaatwasser, IJsblokjesmachine, Modern Presentatiescherm, Professioneel geluid- en AV-systeem en er is een genderneutraal toilet aan boord. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden: Rondvaarten, Trouwen, Feesten, Private Dining, Uniek vergadering, Brainstormsessie, Trainingen, “Product-” presentatie of een Teambuilding Event. 

Laat u door een schipper varen naar de mooiste plekjes terwijl onze gastvrouw of heer u bedient, en geniet van het heerlijke eten, de wijn en het uitzicht over het water. The Antonia heeft alle ingrediënten om haar gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

 

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein