V.i.P boot verhuur

V.i.P boot verhuur

 

 

Heerlijk een dagje ontspannen varen in Loosdrecht? Stap aan boord bij Kapitein met sloep.
Wil jij die speciale dag die onvergetelijk is voor die ene VIP? Jij geeft de naam van de VIP door, wij regelen de rest. Hij of zij zal verrast zijn. De boot wordt versierd in thema alles voor dat unieke VIP gevoel. Deze belangrijke persoon wordt heerlijk in het zonnetje gezet in de VIP Boot.
Heerlijk, zorgeloos varen met schipper aan boord voor een betaalbare prijs. Lekker varen en je eigen hapjes en drankjes meenemen? Dat kan zeker! Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

 

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein