Vrijgezellenfeestje

Vrijgezellenfeestje

 

 

Op zoek naar dé locatie voor een origineel vrijgezellenfeest in Loosdrecht ? Reserveer dan bij partysloephuren.nl zet de vrijgezel in het zonnetje. Het unieke vrijgezellenfeest op het water inclusief arrangement.
Hij of zij is deze dag de VIP. Plezier gegarandeerd. Combineer jullie vaartrip met een leuke activiteit of bezoek interessante locaties langs het water. Geef je voorkeur door tijdens de reservering, wij regelen de rest. Dit wordt het leukste vrijgezellenfeest ooit! Bezorg de vrijgezel een onvergetelijke party op een boot. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!

 

WHAT’S THIS ALL ABOAT?

Varen met een van onze sloepen is altijd met kapitein. Dan kan ook echt iedereen genieten van elkaar tijdens het uitje of alert zijn tijdens een meeting. De vaart is altijd inclusief een kleine versnapering en 2 gekoelde non-alcoholische drankjes p/p. per vaart. Liever een wijntje of een biertje? En/of wilt je tijdens, voor of na de vaart een verzorgde lunch of een diner? Ook dat kan bij ons geregeld worden, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om er zo een prachtige goed verzorgde vaart van te maken 

Geniet van het moment.

Contact

06 30 1991 22

info@kapiteinmetsloep.nl

Adres

Loosdrecht
Nederland

Reserveer hier je sloep met kapitein